Wippies Mobile HotSpot

Iadg så har jag hämtat wippies routern och börjat förbereda den för bilmonteringen, det innebär att jag ska konfigurera upp den så att den ska känna igen alla inställningar för min Mobila ISP och göras klar för kunna dela med sig av mitt nätverk  och allt vad det nu innebär 🙂

Det första som ska göras för Huawei E220 dongeln är installation av adapter förextern antenn gissar 3G upplevelsen blir lite bättre i bilen då.

En pluspoäng för wippiesroutern den har möjlighet att användas som NAS (Network Attached Storage) dvs det går att hänga på en Hårddisk eller minneskort (själv lutar jag åt en SSD disk lösning) och ha det som delad resurs i bilen.Möjligheterna med det äratt då finns det plats för fim och musik på den disken samtidigt som den kör 3G nätet förhela bilen.. Ska bli kul att köra det här projektet

Wippies1Stor001