Transformers och Uppsving för Camaro

Det var en trevlig produktplacering GM lyckats med i Transformesr filmen, hur många små snoriga (och mindre snoriga) ungar leker med eller vill ha sin egen Bumble BEE Bil?

Och skön är den i form och funktion.

060516006_1

Här i Helsingborg går vi en knepig sommar tillmötes, det höjs röster för att polisen ska punktmarkera StreetRacen i den här stan mera intesivt, naturligtvis påhejat av våra lokala förmågor till politiker.

Själv saknar jag den blackrace bana som var på tapeten 2005-2006 som såg lovande ut innan den iden dog ut, det var synd, för även om man inte fångar upp alla som kör runt så är det ändå ett alternativ (adrenalin och spänning är komponeter som tillsammans med testosteron och viljan att visa upp det man sysslat med gör att det inte går att undvika körning i stan) jodå jag skulle gärna ställa upp och hjälpa till med BlackRace i Helsingborg även om jag inte är direkt ung och snabb längre 🙂 , för hur mycket man än försöker så tror jag det kan bli svårt/omöjligt att få bort körningen i Helsingborg utan man får försöka dra nytta av det positiva i det hela. Dvs ungdommar och även äldre människor med ett brinnande intresse och en sjujäkla energi det kommer man långt på.

Ha en skön Helg nu