This is where it all begins (again)

2011/04/17 Av av Maniac

Äntligen börjar både ideer och inspiritation komma tillbaka efter vad som känns som ett par års semester.

När Micro Bildelar valde att lägga ner verksamheten så hamnade jag i något som kan beskrivas med ”kreativ” stiltje, dvs det fanns få saker som lockade att skriva om och samtidigt så hamnade alla dom där planerna som byggts upp under en tid helt plötsligt inte bara på is utan som infrusna likt en mamut i permafrosten.

Samtidigt fanns också en del skuld känslor där samtidigt, för hur skulle jag nu hjälpa dom jag lovat (via Micro) med stöd och liknande när jag själv fick kämpa för brinnande livet för att hålla mig ovanför ytan (Carl med RedLine Hondan , fan vad jag kände mig skyldig) och genast vara tillbaka inte bara på nivå 1 igen utan passerat nivå 1 och hamnat i underjorden.

Så nu är Maniac (dvs jag) tillbaka igen, inga sponsorer, men samtidigt väldigt fria händer att göra något som bara är mitt, bara för att det är kul.

Dvs utan pekpinnar eller måsten ok också utan budget men allt behöver inte vara perfekt , hoppas det fortfarande kommer var kul för Er att komma hit och läsa…

Bilarna jag kommer kela med är:

En St Rover 214 -98 Charmig bil som i många avseenden delar sin Charm med Honda men med en hel del Engelsk egensinnighet och ett maskinellt hjärta av armerad plast…

Inget PrestandaMonster men rätt bekväm och otroligt ekonomisk

Ford Mondeo Kombi -97

Slitvarg med ett yttre som bara en mor kan älska (efter att saltbilen gjort sitt med skärmkanterna bak) med uppgraderad musikanläggning och lite finkmekanik med alla dom delar som inte riktigt vill fungera så kommer den hjälpa till med renoveringen av ovanstående Rover innan den själv blir utsatt för mekanisk kärlek ..

Så det här är objekten, så let the magic begin

-=Maniac=-