StreetRace

2008/09/01 Off By Maniac

Ännu en gång stora rubriker i Tidningarna.

StreetRace väldigt få ord som skapar en sån känslostorm, i Helsingborgs dagblad hittade man till och med en Psykolog som Uttalade sig om omogenhet och bas beteende, själv hävdar jag att det är “djuriskheten2 i oss människor som får ett utlopp.

En gång i tiden när världen var farlig så fick vi utlopp för adrenalinet genom att vara på vår vakt, i dagsläget så är det väl mera att betrakta oss som kastrerade katter.En bekväm och skyddad tillvaro har skapat ett behov av att uppleva fara, vissa gör det på MC, andra hoppar fallskärm (golf nä jag tror knappast det är farligt) och vissa kör bil  Fort .

Många som uttalar sig i dom här frågorna har ingen aning om vilket jobb det står bakom dessa illegala race, en crew som håller reda på åskådare, folk som sköter samband eller har som uppgift att fixa hjälp om nåt händer…..

Men tiden är mot dom som kör race, i dagsläget när man nästan får intrycket att man ska skämmas för man är motorintresserad så är det väl ännu mindre omtyckt med Drag & Street/Strip Race….

www.motormaniac.se för mer kåserande