ST1 Tankande men inte tänkande människor?

2010/11/05 Off By Maniac

Efter en veckas väntande på låsta pengar så känner jag mig rätt trött på ST1, ni vet dom med reklamen om tankande människor. Och det är väl tur att dom riktar in sig på den gruppen och inte på gruppen av dom som tänker efter.

, ST1 Tankande men inte tänkande människor?, MotorManiac

Så vad är jag nu lite hrm upprörd för?

Som jag avslutade förra inlägget så har det varit en resa upp till Jönköping, och på hemvägen tankades det på just ST1 macken och så långt gick väl allt efter noterna, men när jag väl kom hem och kollade kontot så blev jag något förvånad.

Debiterat på kontot låg inte bara dom tankade pengarna utan också en reservation på 400 kr, dvs max beloppet på det kort jag  använt.

PANIK

Slänger mig på luren till banken och får reda på att debiteringarna kommer från samma automat, aka ST1 pumpen i Jönköping. spärrar kortet eftersom det kan vara skimmat och försöker ringa ST1.

På söndagar har inte deras kundtjänst öppet, så det blir att vänta till måndag utan att veta vad som egentligen hänt.

Måndag kl  09:00 så får jag äntligen tag i kundtjänst, och där säger man att det har med deras nya mjukvara att göra, som automatsikt reserverat kortets maxbelopp i samband med tankning och att dom kommer tillbaka när spärren släpper hos banken dvs 5-7 bankdagar.

Så en vecka utan bankkort och pengarna fortfarande spärrade på kontot gör att som tänkande människa kommer undvika ST1 kedjan om det inte är panik, och det kan kännas skrämmande att det här är samma företag som just förhandlar köp av shell  stationerna så det blir att rikta in sig på OKQ8 och Statoil om det inte kommer en ursäkt, och har Ni haft samma problem lägg en kommentar så lovar jag att det kommer förmedlas.

-=Maniac=-