Spelar i Brist Visioner

Suttit en massa tid och spelat den senaste tiden, både på datorn och på nätet, just nu så är det need for speed shift som spinger på spelmaskinen och lite spel om pengar (I brist på sponsorer *suck*) så vad sägs om lite Spel känsla?

58ec1_roulette-bets

Enligt alla knepiga ting här i världen så måste jag ha tur i kärlek, för jag har minsann inde det i spel, oavsett om det är Svenska spel eller http://www.hasardspel.com/ som jag är inne och satsar mina slantar så blir det mest kramar från frugan .

Gissar att Du säkert har mer tur än vad jag har :-), på siten ovan kan du hitta länkar till dom flesta trevliga ställen på nätet där du kan satsa en slant och vinna, eller drömma om att vinna :-).

Ok vissa gånger så har det faktiskt rasslat till på mitt konto, och sist blev dessa pengar till en trevlig högtalar anläggning till bilen, och lite av adrenalinkicken som man får vid ”Avancerad körning” kan man få när man känner att det kanske kan bli nåt litet tilskott till bilbyggar kassan eller hur.

3780

Studsa in på någon spelsite och se om du har bättre tur än mig?