Sökes: 1 st Ford Ka Svar till En Maniac!

Sökes: 1 st Ford Ka Svar till En Maniac!

Ja då var jag på jakt igen, och det är en Ford Ka den här gången igen, inte för att det är världens vackraste bil utan mera pga att ”Jag har en Plan” (som Sickan i Jönssonliga skulle ha sagt)

Ford_SportKa_23

Jag har lusläst Blocket och visst finns det en hel del trevliga objekt där ute men jag är på jakt efter en billig version där det inte direkt gör något om motorn har gett upp (däremot får den gärna vara lite mindre rostig än genomsnitts Ka:n)

Så jag fortsätter och letar plus att jag frågar DIG om du har nåt objekt som står och väger mellan att bli bortglömt eller som du funderar på att förpassa till närmsta bildemontering, om det nu är så så tänk på en gammal Maniac (aka Moi) som är i behov att ett skruvat projekt att skruva på/med .

Och råkar Du vara bilförsäljare och har nåt sunkigt inbyte som du nästa skäms för att du släppt in så ja hör av dig, jag lovar att jag kan ge en härlig massa goodwill för ett bra projekt.

Så vad väntar Du på, ut och sparka på skrothögen och se om den är risig nog för att bli en MotorManiac bil, bidra till nästa busbygge .. Kom igen nu 🙂