Skön Lack MotorMässan

2008/03/31 Off By Maniac

Temat på Bilsportmässan i Jönköping som gick av stapeln under påsken var lack och det kunde också synas lite i montrarna på MalmöMässan , ok främst i eftermarknadsprodukthallen men ok *skratt* en som jag och min fotograf fastnade för var den med skräcktema

, Skön Lack MotorMässan, MotorManiac

Ett verkligt fint jobb. På minus sidan på mässan har jag vissa besökare som inte kan ha respekt för folk som vill fotografera, utan bufflar sig fram som jag vet inte vad. När sånt händer så kan bilderna bli hrm mindre bra, som den här:

, Skön Lack MotorMässan, MotorManiac

Först för att folk bakom min fotograf knuffar honom, plus att trots man säger till så måste nån fram och störa kamerafokus, , men tack och lov för pressdagen då det var klart lugnare.

Då kan det bli såna här underbara bilder

, Skön Lack MotorMässan, MotorManiac

Foto: “Zeraph”

Av -=MotroManiac=- på en Acer Aspire 4315 från Acer Sverige