SAAB 900 T HotSpot Edition

Hur vill jag ha utseendet på bilen, kanske något liknande det här:

Saab-model-33

Då skulle jag knappast ta fel på den på parkeringen eller hur, och sedan med en skön wippies logga och ev med lite fler bra att ha delar (lite bättre fälgar och däck skulle knappast vara fel, nån sponsor som vill ha publicitet?)

Wippies routern funkar hur bra som helst, och nu så ska jag bara löda in stabilisatorn så ska det väl knappast vara några större problem med nätverksutdelningen, kommer ha en Ctek laddare på prov för att batteriet inte ska dra ut (lätt hänt med stereon och allt annat kul man vill ha igång i bilen..

Ctek_XS_3600

Nu inför Vallåkra så känns det som om det kan behövas lite mera ljudtryck i bilen, kolla in micro och deras Kicker hylla, test lyssnade sist jag var inne och jag lovar det var ordentligt tryck i KS serien kolla

micro_sportbil_medium