SAAAAAAAB-lar

Efter djupdykningen innanför huven på Rovern så blev det lite stiltje, mest pga att kylaren på Little red Rover valde att desintigreras inför mina trötta ögon.

Så nu letar jag febrilt efter en kylare och verkar bli tvungen att kolla Ebay co uk  för att hitta nån som fungerar , men idag blev det en roadtrip till Thomassona Pick n Pay för att hitta lite bra att ha prylar…. till SAAB.en

Dvs min vita SAAB 9000 CSE som stått inför att ev skrotas eller få fortsatt liv, så efter en förmiddag letande värmepaket och lite strömbrytare mm så blev det dags…..

Att inta bästa KommandoMeknings posen på parkeringen och börja riva toppen, att göra just det på parkeringen kan få diverse reaktioner från grannar, allt från genuint intresse till den där rynkningen på näsan och kommentaren att ”det där gör dom väl på verkstad” men skam den som ger sig.

Så efter några timmars svärande, bökande och improvisering med diverse verktyg som inte riktigt vill passa men som kan fungera ändå så låg toppen i bagaget och jag kunde se klart att 1.ans cylinder fått vatten åt fel håll……

Nästa del i följetongen blir hopsättning och fortsättningen på Littel red Rovers äventyr…….

-=Maniac=-