Roadtrip och Car-Toon

2012/02/19 Off By Maniac

Vecka 8 så blir det (troligen) Stockholm, för att ladda mina Duracell batterier och naturligtvis få lite inspiration i storstadspulsen.

Det är lätt att “Snöa In” när omgivningen är den samma dag efter dag, plus att det blivit en hel del tid att tänka kring vad jag ska arbeta med i framtiden (www.niccman.se) så vad är bättre än att dra Mercedesen upp mot Stockholm för att öka på dom 40’000 milen lite ytterligare på mätaren.

RoadTrip

RoadTrip, Roadtrip och Car-Toon, MotorManiac

Samtidigt så har det dykt upp en ny avdelning här på sidan.. Car-Toon dvs en vardagsberättelse i serieform som växer fram, läs och njut..

För att resan ska bli njutbar så funderar jag på Bil-Ljudet för just musik är nåt underbart när man sitter efter vägen och ser kilometarar’na försvinna under hjulen (eller i stan när det snarare gäller metrar än Kilometrar) och Mercan saknar naturligtvis just skönt ljud, Baslådan passar inte i det hermetiskt tillslutna bagaget (och nersågningen av 8″ -10″ element i hatthyllan är inte klart) och det enda i högtalarväg är sony i instrumentbrädan plus 80-tals orginalen bak.. jodå burkigt blir det.

RoadTrip, Roadtrip och Car-Toon, MotorManiac

Så nu ryker X200 huvudenheten från Rovern och 6.5″ snabb placeras i dörrarna……