Regn och uppehåll

Gamla traditioner upphör sällan, så också vädret på midsommardagen. Regn med avbrott för sol, kanske borde tvätta bilen, njaaa .

Mina tankar går till den 25 åring som avled inatt efter en mc olycka och till hans familj, det är alltid en tragedi när en människa dör och när man är så ung …

Mc olyckor har också jag varit med om, skriver om den på www.metrobloggen.se/rehab det är 6 år sedan nu, men den upphör aldrig att påminna mig om livets bräcklighet, själv lever jag med värken, men jag lever ialla fall.

Jobbar vidare med MazdaMania projektet och försöker färdigställa Volvo 480 Turbon, volvon kommer säljas efter att den blivit klar, jag har inte utrymme för 3 bilar och inget garage i sikte i HbG så en måste ryka. Och eftersom Madzdan är sponsrad (Tack micro) så blir den kvar.

red480

Hoppas ni alla ute i Sverige mår efter omständigheterna bra efter midsommar, och att ni inte drabbats av RoadRage som i Jönköping där en billist försökte köra över en fotgängare (eller längre norrut där det blev en misshandel efter en krockincident) livet är för kort för att bråka.

-=MotorManiac=-