Projektbilar och jobb i Regnet

2008/03/13 Off By Maniac

Är fortfarande kluven om jag ska spara min sköna 480 turbo till efter lanseringen av Mazdan, Volvon känns ju lite mera klassisk än just en 323F, plus att turbon gör den lite roligare. Ok jag har krav på mig hemifrån för att den ska “göras av med” och avsaknaden av garage gör det lite bökigare ….

 

Ok nog om det, tänkte droppa lite sköna bilder från vad som kommer på bilmässan, och om ni ser knepiga inlägg så är det tester av möjligheter att posta info från andra källor än just bara datorer *ler*, önskar att jag hade en sån här

, Projektbilar och jobb i Regnet, MotorManiac

www.asus.se

Men får väl bita ihop med min Dell

Nu till bilderna

, Projektbilar och jobb i Regnet, MotorManiac , Projektbilar och jobb i Regnet, MotorManiac

, Projektbilar och jobb i Regnet, MotorManiac

Kanske åka i en sån här som ligger ovanför här?