Någonstans på Västkusten

Någonstans på Västkusten

Västkusten ja det här stället ovanför Göteborg, dom gamla jaktmarkerna för Saab och Volvo är fasen översållat med bilar med runda ringar som logotyper (läs Audi) och förvånansvärt många Ford mustanger,  fler än jag sett i flock på andra ställen tidigare.

image

Själv har jag hoppat iväg från min fascination för SAAB och sålt min själ till en italiensk belsebub (ja min Alfa) men om nån av mina trevliga läsare har tips om någon billig SAAB V6 så mottages dom tacksamt.
Vad mer händer här bland krabbor och hummer ärligt nog inte mycket, det har blivit en hel del solande och tittande på en av dom sista reservaten för den ”Stockhommske Stekaren” jag trodde dom var utrotade men döm om min förvåning när jag upptäckte att i Smögen så finns nog ett av dom sista som sagt reservaten, där blandas champagne med backslick och pompösa Östermalms kärringar och Gubbar, jag tycker synd om lokalbefolkningen …..
Nej kom igen nu då, SAAB 9-5 V6 tips mottages billigt är bra och risigt är helt ok