MotorManiac Städar upp quick n dirty installationer

Kände att det började bli på tiden att snygga till min quick n dirty lösning med högtalarna i SAAB dörrarna, att bara plocka fram mattkniven och fixa hålen är en lätt del i det hela, att sedan få det att stämma in med bilen är en helt annan historia 🙂 så just nu så försöker jag hitta mdf ringar i Helsingborg för 6.5″ och hittar jag inte det så lär det bli BRL som får leverera.

820MDFRING

Sedan ska det in lite mer lågnivå kabel, för visst kan det duga med original ljud ibland, men så mycket man går miste om när man inte uppgraderar, jag är helnöjd med min Alpine HU och ImPrint boxen (pxa-h100) som gör att jag kan få nyanser i ljudet istället för en massa bas bara 🙂 sedan att det går att köra AUX in på huvudenheten gör knappast saken sämre, det innebär att jag kan med gott samvete köra in musik från Bil-Pc systemet, dvs inte bara mp3 utan gärna FLAC format…

alpine2

Njutning både av omgivningen och körningen…