, MiniBenz new Story, MotorManiac

MiniBenz new Story

2019/02/18 Off By Maniac

Ja det har blivit ett nytt projekt, i det lilla formatet eller ok det är på gång så här långt har jag mest gjort lite småfix innan det blir dax att göra nåt större.

, MiniBenz new Story, MotorManiac

En bil i det lite mindre formatet som faktiskt inte dricker mängdvis med bränsle, ok det är en oljebrännare innanför huven så jag gissar jag fortfarande sitter på miljömedvetenhetens svarta lista.

, MiniBenz new Story, MotorManiac

Musik måste man i alla fall ha så lite snabbt och smidigt så plockades stereon från SAAB Aeron och monterades med lite bökighet i w168 Merc:en så nu är det ljuva toner som kommer ut från högtalarna i bilen.

, MiniBenz new Story, MotorManiac

Och eftersom växelspaksknoppen kändes lite tuggummi aktig (ja faktiskt så klibbade den som en halväten sugkaramell ) så har det blivit lite Biltema Styling så länge.

Ska höra med Jonny på Thomassons (ja ni vet dom som har Delplocken) om jag kan få ett bra pris på skinninredningen  som sitter i w168:an på Granatgatan då det skulle ge det hrm lilla extra, men som sagt vi får se, målet innan sommaren är att få den att se mindre ut som en PensionärsDramaten och mer som en Bil!!