MiniBenz får nya delar

Eftersom man alltid ska ta sig tid att serva bilen som man nyss fått (köpt bytt till sig mm) så kände jag att jag inte kan vara sämre, men vad ska jag sikta efter.

Vad menar jag nu med det? Jo eftersom jag inte direkt kan som man u säger i norrland ”gödsla med pengarna” ska jag köra Biltema spåret (och smörja upp Benz:en med 199 kr olja) eller köra på EU delar som ev dröjer nån dag men i alla fall har ett varumärke på etiketten för i princip samma pris (eller till och med billigare då det kommer i rätt volym ) så det blev Mister-Auto

Sedan så insåg jag att jag missat lite smådelar (ok det blev lite impulsköp på Mister… dva bromstrummor och lite annat smått o gott) så Skruvat.se fick också liten order så jag sprider mina surt förvärvade slantar lite solidariskt mellan länderna hahahaha.

Det här är lite av början av projektet och målet med MiniBenz:en är att ha en kul liten bruksracer som inte ska kommer vill se ut som alla andras bilar mest då just den här modellen verkar levereras med keps och rullator