GATBILAR.SE

Har halkat in i beroendet igen, dvs börjat tillbringa en del tid på gatbilar.se och kolla runt i forumen, lägga till bilder på mina stackars bilar och snoka runt efter likasinnade stackare som är bitna av bensinberoendet, ta gärna en titt på www.gatbilar.se/Desdichado så får ni ännu en sida av mina byggen och även andra trevliga bilburna typer.

tour2007logo

Idag har det annars jobbats med mera grafik till Bil-Pc bygget, har bestämt att det inte ska vara någon engelskt GUI överhuvudtaget utan ska jobba på att hålla det mesta på gamla trevlig Svenska precis som jag lärde mig i grundskolan för hur många år sedan som helst.

Nästa vecka ärfull av bil byggande, ska passa in turbon mot 323:ans grenrör och fixa ett trevligt främre rör plus en snabblösning för sbp ändamål , var också på Micro (knepigt va?) och tittade på nya högtalare och en turbotrycks mätare får smyga in med en stor ask med godis till Elvis och se om det går att få nåt trevligt pris, har fastnat för Kicker till SAAB:en.. dvs en ren och skär vill ha känsla .

Har en liten eventpryl på www.prylparadiset.se dom närmsta veckorna,jag är en sk Buzzador vilket innebär att jag testar nya produkter åt företag, och har nu ett antal rabatter på en eltandborste.. dvs nåt som kan vara kul….