drive, Drive – Kör raka spåret in i hjärtat, MotorManiac

Drive – Kör raka spåret in i hjärtat

2012/02/13 Off By Maniac

Det är sällan som Bil-filmer påverkar mig förutom som rätt lätt underhållning, visst The Fast and The Furious hade lite av spänning och trevligt stylade bilar, men påverkar garanterat inte som Drive…

drive, Drive – Kör raka spåret in i hjärtat, MotorManiac

Redan från första filmrutan där Ryan Gosling rullar genom L.A’s gator så höjs intresset, nej det här är verkligen inte den typen av film som Vi är vana vid med Bil Tema (nej inte butiken med billiga bildelar)

Med scener som kan både ha lite känsla från Bullitt och en realism som verkligen känns i actionscenerna, kombinerat med en lågmäld dialog så blir filmen väldigt speciell.

Jag ångrar verkligen att jag missade den här på Bio, men tack och lov för den öppna marknaden och olika releasedatum så damp min dvd ner från England och det är verkligen inte en Import som jag ångrar