Dags för kaoset innan Vallåkra

2008/08/08 Off By Maniac

Den här veckan har varit lite väl lugn, lugnet före stormen kan man väl också säga. Jag har inte direkt varit sysslolös jag har spelat in film , kutar kring i Wallander filmen som kommer 2009 , rätt kul men det tar bort en del tid från bilprojektet ( och Sverrir om du läser det här så är mailadressen admin@motormaniac.se så kan vi prata lite Alfa och andra sköna familjebilar 🙂 )

, Dags för kaoset innan Vallåkra, MotorManiac

Så vad händer i helgen, radikal kabeldragning för att det bara ska vara att plugga in musik systemet och köra så det ryker, inriktningar på mina projekt har ändrats något, bruks SAAB:en blir mediaprojekt och MazdaManian blir en kul bil med lite fart och fläkt (lätt och med lite motor jobb)

Så idag har jag hämtat adaptern för extern antenn till Wippies projektet så nu kan det byggas vidare ÄNTLIGEN. Bil-Pc systemet jobbas det på och jag hoppas skärmen kommer fungera som jag tror, annars blir det bärbart under cruisingen.

, Dags för kaoset innan Vallåkra, MotorManiac

Hoppas också på lite skönt Bil-Ljud från Micro eftersom DB basen inte direkt är så där hyper kul, ok missförståmig rätt det kan duka riktigt bra ur en sån högtalar kon, men det är skillnad på DB och en fullstor Kicker 12″ jag lovar…

, Dags för kaoset innan Vallåkra, MotorManiac

Så jag håller mina såriga tummar och hoppas…

-=MotorManiac=-