SAAB 900 T Nytt projektnamn och inriktning

Efter en tid med annonser på blocket (där SAAB:en bjudits ut till inbyte mot nåt annat kul projekt) så har den åter rullats in på parkeringen för att vidareutvecklas, kändes som om det blev ”fel” objekts som erbjöds plus att det inte skulle kännas rätt att göra sig av med ett halvfärdigt objekt.

När bilen lades ut på blocket så hittade jag en del saker som kunde behövas fixas till, vilket gjorde att det kändes lite mera rätt att plocka ner annonsen, så vad kommer nu hända med bilen?

Ett bättre begagnat avgassystem från BSR ska dit den här veckan (Tack för superbra affär André i Ängelholm)

Det kommer ersätta det som sitter där just nu och härmar nåt som närmast kan liknas vid en blandning mellan mariekex och pepparkakor (när man känner att det smulas sönder medan man lindar avgasbandage så är det dags att byta) sedan ska det göras en snabb service inför besiktning under vecka och se vad som det kommer anmärkas på .

6×9 högtalarna har spelat sin sista melodi nu också, med ett läskigt skrapande så förkunnade dom idag att det också är dags att byta ut dom också .

Dom högtalarna köptes in på Vallåkra för några år sedan, och är en rätt stor besvikelse.. Jag trodde nämligen att jag köpte ett par direktimporterade Pioneer högtalare (och på kartongen stod det faktiskt Pioneer) men när dom monterats i bilen så kändes det som om något var fel, vid en närmare titt på ”Märket” påsjälva högtalaren så stod det faktiskt Pineer och inte Pioneer, LURAD asg så här efteråt så är det rätt kul att skratta åt eländet men just då kunde jag gott hålla mig för skratt.

Men nu är det snart dags för kommandomekning av den stora skalan , inget garage i sikte så det blir på det hårda sättet dvs endera på en parkering eller så på PREEM’s gds hall ..

-=Maniac=-

Annonser

Inläggsförfattare: Maniac