LördagsMek

Efter en rätt hektisk vecka då den röda SAAB:en verkligen fått agera bruksbil (eftersom Golfen gått in i projektstadiet) så var det äntligen dags för lite lördags lek.. nej flåt LördagsMek här hos MotorManiac.

Det har gått ett tag sedan Turbon fick agera packåsna för att sedan lägga i parkeringsmässig malpåse efter bensinpumps ångest och en total brist på förtroende från min sida.

Att det sedan blev radikal stressmek då temperaturen ute gick upp till oanade höjder samtidigt som Golf 3:an med sin totala frånvaro av aircondition blev outhärdlig att färdas med gjorde väl sitt för att hetsa fram en lösning.

Musik är en viktig del i bilkörandet, och just den Röda skönheten som jag nu envisats blåsa liv i hade tidigare en rätt potent stereo från Alpine med en imponerande hög högtalare som satt placerade runt om i bilen, dessa skulle nu plockas in med lite jäkt .

Problemet var att högtalarna troligen fått sig en törn av moder natur, så nu saknas helt enkelt bas i ljudflödet, så det låter som en radioutsändning från 1930-talet…

Mindre klu, så nu blir det att hitta en lösning ASAP…

Eisbrecher och Rammstein utan bas blir lite…. FEL

-=Maniac=-

Annonser

Inläggsförfattare: Maniac