Helsingborg börjar fyllas..

Då börjar Helsingborg fyllas av gäster till Vallåkra träffen, och av nån anledning så ökar trafiken med färjorna över till Helsingör samtidigt, och ska jag vara ärlig så tror jag kanppast Etanolen kommer ner i tanken på deras bilar, men ok jag kan ha fel.

Min SAAb ser som vanligt rätt tråkig ut på ytan, men det jag jobbar på ligger under den, dvs media och HotSpot biten, och imorgon såär det dags, att köra Live via hemsidan från den berömda cruisingen, hade hoppats få skaka tass med Dregen och Nicke i Backyard Babies, men det verkar inte som dom läser sina mail, cest la vie.

Får se hur länge cruisingen håller i sig i år, förra tog det centrala slut ganska fort, och jag gissar det kommer göra det i år också. Man får tänka på att det är båtmässan samtidigt och dom som tittar på båtarna har väldigt liten förståelse för gummirök och den uppståndelse det kan bli kring det, lite synd men det är väl sånt man får räkna med, vår hobby räknas fortfarande som det svarta fåret av hobbies.

PICT1615

Och vem vet hur länge vi kan kryssa genom Helsingborg, komunen har väl valt att gå sin egen väg istället för att omfamna den stora publik som kommer bara för det här…

Annonser

Inläggsförfattare: Maniac