Åter Från dom döda

Ja det har varit ett tag sedan jag skrev på riktigt här, och nej ingen corona men annat hälsodret som är jobbigt, att utredas för maligna saker gör att livet kan vara lite pestigt ibland och ja jag har en väntande operation så jag jobbar vidare med mina bilar så gott det går.

Min PT 

Så nu blir det lite mer att göra hoppas jag, och jag har fortfarande 3 bilar så det är inte bara Chrysler, nej lite BusBygge på Boran ska det bli plus att SAAB:en ska få sig en omgång, för så här i just Corona tider så har den verkligen fått jobba, skjutsat fru och grabb till respektives jobb under den här tiden.

Oldie 

Ok lite updates nu då, Garaget är fortfarande åt h : e för trångt och ja jag slår i skallen med jämna mellanrum, just nu är boran där nerplockad för lite penselrenovering plus att jag äntligen ska får möjlighet att hälla försvarets gröna färg iaf på något, är fortfarande i valet o kvalet om den ska sänkas eller höjas, men det får vi se

Ekonomi, ja det har jag absolut ingen, och vem fasen skulle sponsra en sjuk jäkla bilpulare som inte får göra nåt ,

Den här lite Grönare o skönare?

Nej nog med dravel nu, om nån vänlig själ har nåt kul liggande som den vill donera så är det välkommet, annars är det kul att du läser ..