Alpine Wippies Micro

Det är skönt med människor som hjälper till att stödja en vilda drömmar, om det så gäller att bygga om en ordinär bil till nåt annorlunda (som en HotSpot) eller att bara vara med och bolla lite sköna ideer.

I dag har det varit ännu en hektisk dag inför Vallåkra, men också inför Malmö Festivalen, och för mig innebär det en massa planerande en hel del brainstorming och letande efter det där lilla extra som gör att det man gör blir så där speciellt.

Ok just nu så saknar jag lite av skalet till HotSpot SAAB:en det som gör att den slipper se ut som moster märtas köra till affären bil och bli det som jag vill, dvs bli min bil.

Men det kommer, porten är fortfarande öppen för den som vill bistå med lite kul prylar och dekalplatser finns på bloggarna och på bilen, och jag lovar det kommer synas vilka som hjälpt till, för det är det minsta jag kan göra..

robertuhr

Robert Uhr’s front skulle väl passa bra, moddad för att inte likna just hans exemplar…