9 högtalare inkopplade.

Nu har jag fått fart på alla 9!!!  högtalare i bilen, coh väntar på min PXA-H100 från Alpine, det har varit hektiska dagar och naturligtvis såmåste jag balancera mitt privatliv med mitt bilintresse, det var enklare när man var yngre oc singel. Men nu är det inte så det är så det är bara att gilla läget.

Lite info för Er som kommer till Helsingborg den 16/8 Backyard Babies kommer spela på Sundspärlan den kvällen, såden som vill både Cruisa och rocka lös har möjligheten.

backyard_babies
Jag jobbar hårt på att få Bil-Pc’n att fungera just nu, även om skärmen är fel, fungerar det inte så blir det laptop som får representera det system som kommer sitta på plats.

Sedan är det planerat att gästa NRJ in the Park i Malmö den 20/8 för att prata med lite sköna wippies människor och visa vad man kan göra med en hel del fantasi och kreativitet (och om dom vill försköna sin VW buss ”Kerstin” så ställer jag gärna upp)