Kontakt & Info

Presentation:

Välkommen till MotorManiac, här skriver jag om bilar mc och annat kul inom fordonshobbyn.

Driver i Övrigt sidorna www.prylparadiset.se  www.niccman.se  där jag också på sätt och vis får utlopp för min prylfanatism, i form av elektroniska leksaker telefoner och annat

Vem är jag:

Jag är en trevlig prick årsmodell -68 , jobbar inom It snurran men har fått ta det lite lugnare sedan 2002 pga en Mc-Olycka som gjorde en stor förändring både på mig och mitt liv.

Bilar och Mc har tagit en stor  bit av mitt intresse ända sedan jag var 11 år och fick min första moped (jupp det var tider det) första bilen skaffades när jag var 16 (Bubbla) och sedan har det rullat på,  Ska försöka få upp en liten historik nedanför kontaktuppgifterna .

Reklam + Sponsorer:

Naturligtvis så är jag tacksam för hjälp att hålla allt det här igång, oavsett om det gäller skrivandet eller det fysiska jobbet på mina fordon, och jag ser hellre utrustning än pengar som sponsrings hjälp. Det jag erbjuder i gengäld är naturligtvis reklamplats på sidorna (Även på ovanstående siter om det passar) logoplats på bilarna och verbal reklam och naturligtvis produktplaceringar där dom syns.

Lite siffror siterna ligger på runt 200 direktbesök per dag, till detta kommer också 300 RSS prenumeranter samt runt 1000 sid tittningar per dag (dvs underliggande sidor) vid event så höjs dessa siffror radikalt, och som ett led i utvecklingen så kommer det också finnas eventfilmer och live media liggande här, för att höja mervärdet för mina läsare. Samma ideer kommer även ligga på dom övriga siterna som finns kring mig

SamarbetsPartners

 

 

Kontakt:

Jag kan nås på

 

eller

Jan  Eriksson Östraallen 25      25451 Helsingborg janne_w150_h150_s3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Life in the Fast Lane