Projekt HighTech

Även om det varit tyst så rullar HighTech projektet på så sakteliga, är fortfarande inte 100% säker på att det blir Rovern som kommer härbärgera  hårdvaran även om det är den kandidat som verkar mest trolig än så länge.

Så vad är det som händer?

Att kunna visa bilen position på en karta (kombinerat med Live feed från kameror i bilen) är inte helt fel när det gäller en Event bil (och ett jäkligt bra tillfälle för samarbetspartners/sponsorer att få uppmärksamhet) det kombinerat med OBD-II info från bilen och möjlighet att visa människor var man kan se skapelsen och/eller koppla upp sig mot HotSpot lösningen , ja möjligheterna är rätt stora att ge uppmärksamhet till ett tekniskt och förhoppningsvis designmässigt hett projekt, funderar bara på plattform just nu..

Nyare än -97 och med bra grundform … billigt?

 

Annonser

Post Author: Maniac

0 reaktioner på ”Projekt HighTech

  Jonny

  (2012/01/25 kl. 18:14)

  Varför inte en 9-3 OG?

  I stort samma form som Rovern fast större.

  Att du oroar dig för att köpa SAAB kan jag ine förstå.
  I så fall borde du väl vara livrädd för att köpa en Rover?

   MotorManiac

   (2012/01/25 kl. 18:37)

   Jag äger redan både en Rover och en SAAB plus en Mercedes , SAAB:en är en 9000 cse (men 9-3 modellen är roligare) Rovern jo jag vet att det är en läskig liten bil och Mercedesen påminner om bönderna hemma i norrland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.