• post by:
 • januari 16, 2012

Renault Skrotar vidare

Undrar hur många gångerman inte velat ta slägga och yxa istället för dom vanliga verktygen när man plockar ner bilen i småbitar (med mina budget projekt så verkar till och med bilen Reanult skrotar vara som ny eller?)

Så det är med viss förtjusning som jag kollar när Sveriges Starkaste snubbe går lös radikalt på den här stackars renaulten

sponsrad video
 

0 Comments

 1. Jonny

  Reply

  Är det verkligen en Renault han skrotar?
  Jag tycker att det ser ut som en Mazda 323 Sedan från 1990-1994.

  18 Jan 2012
  • MotorManiac

   Reply

   Tycker också att det ser ut som en 323:a men har inte fått mer info om det från renault Sverige

   18 Jan 2012
 2. Jonny

  Reply

  Jag har letat, köpt, kört och skrotat några 323:or de senaste 2 åren (som synes i min blogg) och tror inte att det är något annat än en 323:a.
  Men de har varit duktiga på att ta bort alla emblem…

  18 Jan 2012
  • MotorManiac

   Reply

   Jo jag har väl haft en del 323:or också, har ett nytt Simons avgas liggande i källaren efter ett projekt som aldrig tog fart (med slitsade borrad bromsskivor och godis) baserat på min 323F , kanske borde skaffa en sån igen Renault ville inte hitta åt nån projekt kärrra i alla fall 😉

   18 Jan 2012

Leave Comments