Snålkörning

Det är rätt knepigt att jämnföra bränsleförbrukningen på Bruks-Saaben, gjorde ett försök till att köra snålt och låg på mellan 90-100 hela vägen mellan Helsingborg – Jönköping mjuk körning inga stora gaspådrag …..

Resultat genomsnittförbrukning SAAB 900 T -97 0.73

 

Ändrade sedan lite körsätt mellan Jönköping – Stockholm, nej ingen direkt rallykörning utan valde att ligga på jämn hastighet 110 – 125 dvs motorvägstakt utan att hindra trafiken förmycket resultat 0.74 snitt (enligt färddator)

Så det lär inte bli några större experiment mellan Stockholm – Helsingborg på Söndag

-=Reaper=-

www.motormaniac.se

Annonser

Post Author: Maniac

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.