På västfronten inget nytt?

Jodå det händer en hel del även om motivationen att skriva varit lätt begränsad, jag har börjat jobba mera efter en längre tids rehab (mc krashen 2002) och betalt jobb kommer först hur jag än vänder och vrider på mig (nej det här bloggandet ger inga pengar utan mest utgifter, men ok jag gör det för att jag tycker det är kul inget annat)

Så vad händer på min sida tangentbordet, jo HotSpot SAABen har besiktats med 3 st 2:or, regplåten var mindre läsbar (vilket jag mer ser som en kameramässig fördel 🙂 ) positionljusen funkade inte (och ingen varningslampa på saaben) plus bakbromsarna som jag var medveten om hehehehe.

Så nästa steg blir :

  • Tillfix av felen ovan
  • Byte bromsar fram till borrade skivor (samma som bak)
  • Greenstuff
  • Bodykit

Jodå det finns en hel del att börja sätta mina tassar i, och sedan ännu en glad nyhet.

Min Volvo 480T som stått som ett monument över obeslutsamhet går vidare till annan ägare för tillfix och bruksbils  körning , skönt att nån får användning för den istället för att den ska stå och samla damm, löv & annat på parkeringen…

bmwgina 

Är det här som menas med att bilen är varmkörd?

Annonser

Inläggsförfattare: Maniac