Bilar i kvadrat

  • wp-1459090349726.jpg

    Elmia & Bilsport

    Då har jag äntligen varit på CustomMotor mässan i Jönköping igen, en riktigt trevlig upplevelse med bilar MC och ja fordon för alla smaker Resan […]

  • Dream-Garage-for-a-Dream-Car-01-1150x853

    Garage!!!!!!!

    Jo jag vet att jag brukar tjata om det här, jag saknar fortfarande garage och med en bil som måste plockas ner rätt rejält så […]

Dags att börja spana efter en ersättare till drivlinan i Mazdan, jag är på jakt efter en krockad MX-3 med Den minsta V6:a man kan tänka sig, dvs den 1.8 l v6 som Mazda i nåt försök att bevisa för världen att det gick att bygga saker i små format påtvingade välder. Men showmässigt är det klart en trevlig variant att plocka ner i den intet ont anande 323F:en.

v6

Och vem säger att det inte finns trevliga saker i små paket.. eller hur.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*