”Grön” Hobby Bil

Dags för ett nytt projekt, den här gången så ska jag försöka med att bygga en Miljövänlig version av en Hobby Bil, dvs en tuff uppenbarelse med Etanol som bränsle (lagligt konverterad) och solpaneler för att under soliga dagar kunna ta tillvara den energi som Media Systemet kommer kräva (läs mer på www.motormaniac.se )
Samarbets Partners sökes naturligtvis (kontakta niccman@gmail.com för mer info)

Post Author: Maniac

4 reaktioner på ””Grön” Hobby Bil

  AVslutad*

  (2008/09/17 kl. 17:42)

  Skratta inte nu….
  men det där ser ut precis som en bärfis,, du vet en sån där skalbagge som kryper omkring i skogen!! Men jag måste säga
  att om du kan bygga en sån där ”mackapär” så är du otroligt duktig på bilbyggerier.

  -=MotorManiac=-

  (2008/09/18 kl. 13:14)

  Kan
  Bygga liknande, men med mera användbarhet

  AVslutad*

  (2008/09/19 kl. 09:01)

  Janne…
  Om du försöker imponera på mig så….lyckas du!!!!!!!! Ja man kanske kan använda den som husbil och sova över i?Jag har kanske några gamla täcken som jag kan komma över med..

  Lotta K

  (2008/09/19 kl. 20:04)

  En bärfis…
  …eller en husbil?! Jag tror jag skrattar ihjäl mig! Men Lycka Till i all fall, fler genier än du har blivit skrattade åt innan det stora genombrottet. Graham Bell som uppfann telefonen t ex. Varför skulle man ha en telefon, undrade skeptikerna. Det finns ju ingen att ringa till…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *