Kemi Depån och Höst tankar

Har börjat länka in till www.ejes.nu och Kemi depån, alltid kul med lite samarbeten och när det gäller att hålla bilen (och sig själv?) ren så är det väl mera regel än undantag att ha bra kontakter…

Kemidepån..

Annars har det varit lite laidback idag igen, har varit nån sväng på returbilen för att kolla efter några bättre bromsok bak till SAAB:en men dom verkar vara gjorda av välrostande material *skratt* har sällan sett så många utrostade bromsok på någon bilmodell innan.

bromsok

Men det kommer nog bli tillfix av dom som sitter där på plats redan, dom är i bättre skick än dom jag sett på plocka själv skrotarna i alla fall, i helgen kommer Hotspoten rulla upp till Jönköping och naturligtvis dela ut internet hela helgen där uppe.

Är det någon som missat att Micro byggt om hemsidan, blev riktigt bra kolla HÄR och säg vad du tycker, ok jag saknar fortfarande länk hit från sponsor länkarna där, får ta ett samtal med Kristina och se om dom glömt det…

Post Author: Maniac

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *