HotSpot en resa över halva Sverige

Då har SAAB HotSpoten gjort sin jungfru-resa, Helsingborg –> Stockholm –> Helsingborg , 3g täckningen var perfekt hela E4:an och routern fungerade precis som den var tänkt att fungera.

Fanns det några minus, jo naturligtvis, att köra med 3G Dongel liggande i sidrutan är kanske frestande för vissa människor, så det kommer att kopplas en extern antenn så jag får undan modemet.

Plus att ”Plåtburen” runt routern gör att signalen kan vara lite hindrande för signalerna, men det går också att lösa , så projektet ser ut att kunna byggas vidare på.

Hade tänkt åka ut till Vallåkra träffen och ställa bilen så att jag delar ut Wippies till utställningsområdet, men min ekonomi tillåter inte det här det här året men jag kommer dela ut på strategiska platser under Vallåkra Cruisingen, ska också göra ett försök att köra en Live kamera när jag är ute och snurrar dom kvällarna.

 

Så tekniskt fungerade bilen oklanderligt, mekaniskt nja jag behöver fixa bromsarna och naturligtvis lite sköna dekaler….

00000001948

Annonser

Inläggsförfattare: Maniac