Vacker 480 Turbo

Min Volvo 480 Turbo står och ser ensam ut på parkeringen, önskar jag kunde inhysa stackaren i ett garage så jag kunde ge den den omvårdnad som den just nu behöver. Men det är snålt med just garage här i Helsingborg.

Jag gör mitt bästa just nu för att få igång den och ge den det klassiker utseende som den behöver, för det här är tillsammans med Volvo p1800 förlagan till dagens C30 , men har i mitt tycke mera charm.

Endast fälgarna som inte riktigt känns rätt för mitt estetiska tycke.

kolla gärna www.gatbilar.se/Desdichado för trevliga uppdateringar på Bruks SAAB:en

Annonser

Post Author: Maniac

0 reaktioner på ”Vacker 480 Turbo

  AVslutad*

  (2008/06/25 kl. 22:41)

  Ja den ser lite sidosolo ut..
  Tur att den har lite vänner då sidledes…så den slipper stå helt ensammen.Men hade inte du en SAAB??Eller hänger jag inte med i svängarna????Du kanske byter bilar som du byter strumpor vad vet jag!!Krameen

  corolla ke20

  (2008/07/21 kl. 19:11)

  Min gamla pärla
  Hej denna 480t har jag ägt skall bli roligt att se vad du tänker göra med den.
  Hur är skicket idag ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *