Sköna Mc Bilder

Även om jag inte kan köra mc igen (olycka 2002) så innebär det inte att jag inte kan beundra en fin hoj, och det finns en uppsjö sköna sådana ute i den härliga solen som dom här:

Jo jag gillar som ni ser Café Racer stuket och hade inte min Gamla 2-taktare gått sitt öde tillmötes så hade det kunnat vara den på bild istället för någon annans (hojjen jag smällde var en Yamaha RD350 LC upphottad över vintern)

Ännu en skön bild:

Ha en skön kväll/Dag

Annonser

Post Author: Maniac

0 reaktioner på ”Sköna Mc Bilder

    AVslutad*

    (2008/05/30 kl. 09:28)

    En liten fråga bara…
    Sitter bakhjulet fast??Ser skitläskigt ut….å jag tror att jag skulle inte vilja sitta med där bak som spätta…för var ska man sitta då???????Får klänga sig fast isåfall med benen virade runt föraren hårt som tusan för att inte fara av.Det där måste vara en sån där ”singelhoj”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *