7000 besökare yess

Jag tackar och bockar, har kommit upp till 7000 besök. Helt underbart .

Idag missade jag min pseudosponsor (RedBull) blev en för lång tid på Biltema för att komplettera med lite verktyg för sänkningen av MazdaManian (showkärran) har suttit så jäkla långt inne att börja och helst nu med dom mindre kul nyheterna från försäkringsbolaget (mc olyckan) men jag ger inte upp .

 

Har en massa plastande och högtalardragande men det ska bli klart kul, och eftersom det blir stora högtalare så har jag musik hela tiden vilket underlättar.

Kör nickelback ikväll, photograph får mig att tänka på det som finns kvar där uppe i norr  och vilken skillnad det är på allt här nere i södra sverige, och även om det finns en del som jag kan sakna där uppe så trivs jag här i sköna Helsingborg Sundets Pärla

 

Post Author: Maniac

0 reaktioner på ”7000 besökare yess

    kim44

    (2008/05/29 kl. 00:20)

    gratis min vän
    det var ju roligt att höra hoppas du få flera besökare.
    kramiz kim

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *