Låg Toyota 4-runner

Japanska bilar är väl lite trendigt i bilbyggar kretsar, men det är inte ofta man ser pickups eller mini bussar som förädlats utan det blir lite mycket av F&F stuket (The Fast and the furious dvs filmen som gjorde att mainstream ungarna började bygga bil)

Kanske snart dags för nåt liknande den här?

Prydlig innaför huven också minsann

Ha en skön Fredag alla sköna läsare

Annonser

Post Author: Maniac

0 reaktioner på ”Låg Toyota 4-runner

    AVslutad*

    (2008/05/24 kl. 11:12)

    Hm…konstigt…
    alltså…kan man köra annat än helt plant med den där….ser inte ut som om den klarar det minsta gupp utan att skrapa i och tappa lite underrede tycker jag…men…den var fin i blått!!OBS! Fin motor..det kan t.o.m. jag se att den är!!!!!!Å då måste den vara nåt alldeles extra förstår jag. Trevlig helg/Nina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *