Röda bilar

Fick lite uppmärksamhet på Lamborghinin senast, och en av kommentarerna var ”Finns den i rött?” jodå om man hostar fram 2.200000 så kanske man kan övertala dom om att få den i rött, annars så fanns det en hel del andra röda bilar där, som den här:

Ok den ligger också ovanför min ekonomiska nivå (mc olyckor brukar slå hål på ekonomin) så det enda röda på min parkering är mina sk 3 små röda, dvs 1 st SAAB 900 Turbo klarröd + 1 st Mazda aka Mazda 323F Internet Edition klarröd samt 1 st Volvo 480 Turbo samvetes projektet (dvs jag borde gjort nåt men är ack så lat) nylackad djupröd

Annonser

Post Author: Maniac

0 reaktioner på ”Röda bilar

    AVslutad*

    (2008/05/21 kl. 22:36)

    Hej du!
    Skabara tala om att jag har också haft en Mazda 323….å den slog hål på min ekonomi. Det blev ett JÄTTEHÅL plånboken helt enkelt.Alla mina slantar trillade ur.Så Mazda 323 = no thanks!!Ha en bra kväll…..men PS. Den var iallafall RÖD..dessutom hade den stripes.DS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *