Miljöbilar?

Så nu har Media börjat på allvar tala om miljömedvetna bilar, bla Tesla den eldrivna sportbilen, att den sedan troligen får en stor del av elen från härlig tysk kolkraft struntar tidningarna i, det känns väl bättre att strunta i dom uppgifterna och hylla det dom tror är bäst. Eller det kanske följer med ett portabelt vindkraftverk med varje bil?

tesladragare_580156a

Robert Collin på Aftonbladet brukar ha en hel del att orera om, allt från att etanlo inte är nån lösning, till att Etanol borde fungera bättre, kanske dags för honom att skaffa en egen uppfattning än Chefred’s

Gissar att vi inom bilhobbyn kommer fortsätta betraktas som samhällets fiende nr:1 ett bra tag  framåt även om det finns andra som har lika mycket eller till och med mer skuld till eländet.

Annonser

Post Author: Maniac

0 reaktioner på ”Miljöbilar?

    Korpen

    (2008/05/21 kl. 16:05)

    Shit, va du skräms, jag hade ju glömt nämna bloggadressen och trodde inte du skulle hitta… Jävla detektiv till före detta Metrobloggare, haha…

    Fan, det där ovan är… Ja, vad ska jag säga? Min drömbil? Jag menar kolla på den… Finns det något vackrare? Jag kan ingenting om bilar, men är förtjust i deras uttryck (Är helt värdelös på teknik i övrigt). Min käre far sökte rätt på en sån där och sa att han skulle sponsra mig eller något inför framtiden. Sedan sa han ”Nej, men vi måste ju tänka på ditt framtida företagande”, och så sökte han å ”Leichenwagen” istället. XD Herregud, jag höll på att få nåt fel. Jag vill inte någon BEGAGNAD leichenwagen, jag vill ha en röd sportbil om det ska vara sponsrande, annars får jag väl låna upp mig till några nya ”leichenwagens” om det där företaget någon gång i en avlägsen framtid faktiskt blir verklighet. Äh, rött ska det ju vara! …undras om farsgubben blir nöjd om jag köper en begagnad tysk leichenwagen och rödlackerar den?

    Jävla gubbe, haha…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *