I Helgen

Så har SAAB turbo klubben träff på Ring Knutstorp, men jag kan inte vara med, att ryggen ska välja att strejka just nu är väl lagem om allts j*vl*gh*t

Så dom senaste 1.5 dagarna så har jag legat för ankar, ryggskadan gör att jag får inflammation i muskelfästen, mindre skönt kan jag lova. Men det går över har levt med det i 6 år nu och jag ger inte upp.

Är fortfarande lite småkluven vad jag ska göra med 480’n den har varit en önskebil sedan 1:a gången jag såg en sån i Kramfors (jo jag kommer från den stan men bor inte där) hade varit enklare med ett garage, men som sagt har inte gett upp än

p1800_480

Annonser

Post Author: Maniac

0 reaktioner på ”I Helgen

    Alfaman

    (2008/04/12 kl. 20:38)

    Behåll, om möjligt…helt klart en blivande klassiker. En Volvo i en snyggare storlek än dagens övergödda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *