Rayzer väntan på test

Blev kontaktad av en trevlig person som undrade om jag var intresserad av att testa Rayzer’s lösning på extraljus.

Och jag är inte svår övertalad, sitter just nu i väntan på att ett exemplar ska dimpa ner för ett trevligt test, men fram till dess så kan jag bjuda på lite bilder.

r1_0

En trevlig lösning med just det här extraljuset är att det monteras inne i kupén på bilen, det innebär att om du har larm på bilen så är dina eftertraktade ljus mer bevakade än när dom sitter utanpå bilen, samtidigt så gör det höga läget på monteringen (vid backspegeln) att ljuset får en bättre spridning än när man monterar konvetionellt (finns en anledning varför polis och ambulans har högt placerade extraljus)

Som sagt just nu är det bara att vänta.

Annonser

Post Author: Maniac

0 reaktioner på ”Rayzer väntan på test

  Alfaman

  (2008/03/19 kl. 01:40)

  Smart lösning, speciellt om man inte vill förändra bilens utseende. Många modeller passar inte med X-traljus.

  Micklos

  (2008/03/24 kl. 15:21)

  Runt backspegeln och i övrigt runt rutan sitter det sådan här svart tejp som snyggt tonar ut… Undrar hur den påverkar ljuset med sådan montering?

  -=MotorManiac=-

  (2008/03/24 kl. 15:42)

  —>Micklos
  Tänkte just testa det eftersom det sitter just sån maskering på saab:en har frågat om det är ok att dom skickar ner ett ex på test

  Ola

  (2008/06/06 kl. 14:18)

  Hur gick det, har du fått nånting? Den sidan de anger i sin reklam http://www.visualeyes.com tillhör ett amerikanske företag.

  -=MotorManiac=-

  (2008/06/06 kl. 15:29)

  nej det gick dåligt att få nån test på dom prylarna, så jag håller mig till stabila företag som Alpine och company . Erbjudandet var väl mera för att få uppmärksamhet , och det fick dom, men knappast mer än så
  -=MotorManiac=-

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.