Jaguar XK förälskelse

Eftersom man bor i gamla Swedonien så blir bilönskemålen begränsade, helst med tanke på att dom tidiga minnen av bilar som undertecknad haft bestod av mängdvis med Volvo’s VWs (hmm vill ha en typ 2 eller 3 om nån vill ge mig en) men igår så svängde jag förbi den lokale jaguar handlaren och blev förälskad. Titta Här

Annars så ligger min intresse sfär på trevliga pony bilar som mustang eller Camaros & firebirds, men till skillnad mot för usa så tar folk hutlöst betalt för såna här *suck* så det lär bli att snickra 5kkr objekt för lilla mig.

Annonser

Post Author: Maniac

0 reaktioner på ”Jaguar XK förälskelse

  enkelt

  (2007/07/08 kl. 17:09)

  Camaro -68
  Synd att den är så ombyggd! Nja mest hjulhusen innåt.
  Jag har själv haft en 67a’ rs som nu någon äger i uppsala som jag senast vet.Min var helt orginal för utom 327an’ som var utbytt till en 350. av mig — — kommer jag ihåg att reg nr var på den.
  Tackar för nostalgin som jag fick av bilden.
  Mvh enkelt

  Ron

  (2007/07/08 kl. 18:51)

  Cars
  Finns en hel del Jaguarer här i stan, av modellen som på bilden har jag nog bara sett cabbar. Stod bredvid en tjej vid ett rödlyse som hade en av cabbarna och jag försökte att göra ett jämt byte mellan hennes Jaguar och min Cadillac men hon sade nej. Ok, hon var mera en sportvagnstyp…….Camaro, finns några snygga gamla originalare här i stan. En gul 68 med svarta fält har nyss kommit ut efter renovering, mycket fin, motorn låter också mycket hälsosam.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *