Cabriolet

Läste i Motor Om tjejtrend att köra Cab , om det så säger jag som Homer Simpson DOH, här nere i skåne så har den trenden levt länge, troligen beroende på att det av naturliga orsaker är varmare här (hetare blod människor och nöjen:-) så man ser alla möjliga typer av Cab:ar allt från nya fabrikskreationer som:

Till rena hembyggen:

Hmm viss skillnad eller, ok i den här värmen så är det inte bara sköna damer som lägtar efter en svalkande bris i håret (eller avsaknaden av här hehehe)

Annonser

Post Author: Maniac

0 reaktioner på ”Cabriolet

  Ron

  (2007/06/10 kl. 20:12)

  Cab
  Här i California finns det ju en hel del cabbar. Var ute och handlade igår och parkerade bredvid en 1960 Cadillac cab, ej renoverad och jag tror att det är en av collegeungdomarna här i stan som äger den…………Jag och min hustru köpte en ny bil själva för ett par veckor sedan. Bilförsäljaren ville sälja en Camaro cab till oss (mig) men det var inte bilen för oss. Vi köpte istället en 2002 Buick i nyskick.

  -=MotorManiac=-

  (2007/06/11 kl. 07:24)

  Ler
  Du har det bra Ron, *ler* själv sitter jag med vinkelslips ångest hehehe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *