Mazda MX-323F .. rullar vidare

Så efter att ha maskerat alla brytmärken på dörrarna så har jag stått och begrundat ödet för den lilla röda, fick backa om bodykittet då dom slantarna går till att fixa ordning det som blivit förstört.

Målet är att innan vallåkra ha hunnit få mx 3 motorn på plats och snyggat till karossen så den blir presentabel, och att köpa ett bilkapell så fåglarna har annat att slänga sin guano över än min lack.

Fördelen med mazda’s v6:or är att oavsett om den är på 1.8 l eller upp till 2.5l så är det samma konstruktion på motorpaketet så mer volym tack.

Vad står på agendan närmast:

Besiktning (fixa avgassystemet först….)

Ljuddämpning

husbehovstrimmning

larm larm larm

Post Author: Maniac

0 reaktioner på ”Mazda MX-323F .. rullar vidare

  Oops

  (2007/05/10 kl. 18:04)

  Hmm!
  Törs man säga att jag är väldigt svag för Mazda 323F. MX vet jag inte vad det står för men skulle gärna vilja byta min Zuzuki till en Mazda. Kan du fixa en bild senare?
  Oops!

  -=MotorManiac=-

  (2007/05/10 kl. 18:21)

  ler bild på Mx-3 eller min Mazda?
  Sätter gärna bilder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *