Vackert väder Vackra bilar

Något avundsjuk man kan känna sig när en Jaguar XK8 V8glider upp bredvid Min lilla Mazda, och eftersom det ligger ”KGB” Däck på mazdan så blir det att ta det lugnt mellan rödljusen *ler* inte dra till sig onödig uppmärksamhet, för kollar dom på däcken så kanske kollar dom innanför huven, och då blir det regbesiktning *hehehehe*
Men Jaggan är klart vacker i alla fall, dubbelturbo i en sån så kan jag ta den hahahah

Juipp nu har jag lokaliserat min blogg på bloggkartan Helsingborg

Annonser

Post Author: Maniac

0 reaktioner på ”Vackert väder Vackra bilar

  Ron

  (2007/05/06 kl. 13:09)

  Fin bil
  Finns några såna Jaguarer här i stan. Bland annat en kvinna som jag möter ibland har en sån. Har pratat några gånger med henne vid rödljusen när vi har stått jämsides. Men, hon vill inte byta ut sin Jagga mot min Cadillac.

  -=MotorManiac=-

  (2007/05/06 kl. 13:21)

  Jag byter
  Gärna mot min småtrimmade Mazda *skratt*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *