Renault Megane Cabriolet

Tog en liten tur med Mazdan idag, och i värmeböljorna i bilen så såg jag BilDeve som en hägring i den gassande solen.

Eftersom jag skrivit en hel del om min längtan efter en taklös bil så rotade jag i mitt minne efter nån bilmodell som inte är hyperdyr utan till och med ganska överkomlig.

Renault Megane Cabriolet.

Stiger in i den luftkonditionerade bilhallen, och där står den svart som synden med ett härligt glimmer kring sig, första anblicken är klart positiv, den utsrålar både sportighet & elegans.

Den bil som jag tittar på är en Megane Cabriolet 2.0 Turbo, när jag tittar noga på bilen så ser jag hur man försökt flirta med F&F inspirerade köpare ( F&F = The Fast & The furious dvs en tidigare populär bilfilm) genom att förse bilen med aluminium pedaler och lite trevligt bling:ig förarmiljö. Det som jag saknar när jag tittar på bilen är i så fall om det ska vara sportigt är ett mera markerat avgasutblås, idag slutar avgassystemet strax innan bakkjolen på bilen…

 

Så mitt betyg utan att ha kört bilen blir en 7:a av 10 möjliga, mycket pga det estetiska med sportigheten som inte räcker helt fram, kan gissa att den är trevlig att köra vilket troligen skulle höja betyget..

En eloge till den trevlige säljaren på Bildeve önskar honom en underbar vår

-=MotorManiac=-

Annonser

Post Author: Maniac

0 reaktioner på ”Renault Megane Cabriolet

  Blessing

  (2007/05/04 kl. 19:55)

  Hej kikade in här
  Min fråga, varför provkörde du den inte för? /mvh blessing 🙂

  -=MotorManiac=-

  (2007/05/04 kl. 20:44)

  Glömde fråga?
  Ler jag glömde fråga och så verkade det så bökigt att få ut den ur utställningshallen, men skulle jag få erbjudandet så skulle jag knappast tveka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *