Så 1 år äldre men knappast visare

Jupp i helgen så kom jag upp till 39 (år inte graders feber) hade hoppats på STCC men det kom en massa folk på besök så jag får ta igen det senare.

Kollade väderprognosen, det ska bli varmt i veckan, dvs ett utmärkt tillfälle att provköra bilar, har letat fram IXUS kameran så jag får lite roligare bilder än med Mobilen, försökte smöra för mina nära och kära att jag skulle behöva en ny mobil, typ en W880I eller en K550I men det verkar lönlöst.

Hade en test annons ute på blocket på mazdan, jag jag har börjat förlora inspiritationen när det gäller den och funderar på att rulla in nåt annat kul som kan kittla fantasin igen. Det är konstigt vilka svar man får på annonser på nätet, alla har nåt att byta bort, pengar verkar vara det sista man vill bli av med, så erbjudandena kan vara allt från Surfbrädor, Datorer (hur jäkla stulna?) och bilar som av nån anledning verkar hemskare än min lilla mazda, mazdan är rostfri och besiktad…….. väldigt få av det som erbjuds är det heheheh

Så vad jagar lilla jag efter, jo nåt udda, alfa, Caddy eller nåt annat kul.. men vi får se vad det blir

Annonser

Post Author: Maniac

0 reaktioner på ”Så 1 år äldre men knappast visare

  ghostwalker99

  (2007/04/25 kl. 20:20)

  nu har jag hittat DIN nya drömbil 😉
  Nu behöver du inte leta längre här är en bild på ditt nya projekt:
  http://i108.photobucket.com/albums/n34/Staffanstrand/fuskainte.jpg
  Det senaste inom sportbils branschen. 😉 0-100 på 5 sekunder 😛

  -=MotorManiac=-

  (2007/04/27 kl. 14:17)

  Hehehe
  Volvo 66 eller daf 66 som den också hette, variomatic, gick lika fort framåt som bakåt,, har haft nåt liknande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *