Audi 90 en skön bil

En av mina trevligare bilar som jag ägt var en Audi 90 -90 jag bara älskade 2.3 liters motorn med 5 cylindrar, dragvilligare och körgladare bil får man leta efter, köpte den av en kollega på ett av dom många jobb jag har haft genom tiderna.

Ljudet från den motorn var så skönt att man nästan får gåshud på armarna *ler* och den var väl inte det bästa att köra körkortsmässigt, eftersom den var så körglad så fick jag hela tiden hålla ett öga på hastighetsmätaren *ler*

 

 

Efter en mc olycka2002 så byttes den bort mot en rostig volvo 440 turbo , mycket pga att föregående ägare hade glömt motortvättar mm så det blev en 440 turbo som senare blev donator till en Renault 5 GTE *ler* dvs rödljus racer.. men mera om det senare…

Annonser

Post Author: Maniac

0 reaktioner på ”Audi 90 en skön bil

    ghostwalker

    (2007/04/10 kl. 23:59)

    ja det känns igen
    farsan hade en mörkt silver grå audi100 av årsm 89 den hade bara en 2-0a motor med den var också väldigt dragstark. inga problem att cruisa genom stan på 4an eller 5an i 25-30kmh sedan behövde man inte ens växla när det blev 70 eller snabbare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *